Kerékpár bolt és szerviz
Tel.: +36-70-2508870
Email:egyparkerek@gmail.com
Hírek
Oszd meg a facebook oldalunkat, nyomj egy like-ot, az üzletben mutasd be az okos telódon és már vonjuk is a szerviz díjból a 15%-ot.
KERÉKPÁR ÜZLET ÉS SZERVIZ
HASZNÁLT ÉS ÚJ KERÉKPÁROK ALKATRÉSZEK FELSZERELÉSEK KIEGÉSZÍTŐK
1097 Budapest, Vágóhíd utca 3-5.
+36-70-2508870
A szórólap felmutatása 15% kedvezményre jogosít 2016.június 30-ig a szerviz árakból.
Megérkeztek üzletükben a Moose zoknik, felső kategóriás kerékpáros zoknik és kompressziós sport zoknik.
www.egyparkerek.hu
egyparkerek@gmail.com
BRIKO szemüvegek és bringás kesztyűk érkeztek!
A mai naptól szervizes csapatunknak köszönhetően extra rövid határidővel vállalunk, kis generál, nagy generál kerékpár szerelést, javítást. Szakértelem, minőség pár óra alatt.
Kedves Vásárlóink!

Sokan tudjátok, hogy novembertől átalakítjuk az üzletünket, készülünk a télre. Érkeznek a sí és snowboardok, kiegészítők és átállunk a téli sporteszközök szervizelésére. Mielőtt ez megtörténne október 3-31. között minden kerékpár alkatrészre, kiegészítőre 25 % kedvezményt adunk a készlet erejéig. Gyertek, válogassatok ha pedig nektek már minden meg van a bringátokhoz, osszátok és gondoljatok a jövő tavaszra is!
Kedves Vásárlóink!
Üzletünk 2017.04.05.-én 14 órától 2017.04.07.-én 11 óráig átalakítás miatt zárva tart. Ismét itt a tavasz, mi elpakoljuk a síléceket boardokat, ti pedig vegyétek elő a bringákat. Hétvégén megérkeznek a kerékpárok is, megújult árukészlettel várunk titeket. Hamarosan a honlapon is elérhetőek lesznek a boltban található bringák!
Kedves Vásárlóink!
Már sokan értesültetek arról, hogy üzletünk a Vágóhíd lebontása végett költözésre kényszerül, jelenlegi helyünkön még augusztus 11. – ig vagyunk nyitva. Természetesen még egy hétig hozhatjátok szervizre a kerékpárokat, a megszokott nyitva tartási időben.
Ezúton hivatalosan is értesítünk Titeket, hogy az új címünk 1097 Budapest, Nádasdy utca 14. Az üzlet 100 méterrel lejjebb a Mester utca felé található, a térképet feltesszük a facebook oldalra és a honlapra, de a mostani üzlet bejáratánál is kifüggesztésre kerül a megközelíthetőség.
Nyitás: 2017.09.04. 11 óra.
Jó hírünk is van! Megújult kerékpár készlet mellett, szeptembertől sport, jóga és fitnesz ruházat is kapható, mégpedig a Body Glove márka termékei közül válogathattok egyedül nálunk az országban!
Várunk Titeket szeptemberben!
Üdvözlettel:
Egypárkerék
Főoldal
Szerviz
Sí és Snowboard
Hírek
Kapcsolat
Kerékpárok